Securitate

In proiectarea sistemelor de alarma auto Pandora ne concentram pe toate modalitatile posibile pe care infractorii le pot folosi pentru a va fura sau deteriora vehiculul. Datorita lor, vehiculul dumneavoastra este perfect sigur, fie ca este parcat in fata casei sau in mijlocul parcarii orasului.

Vehiculul echipat cu sistemul de securitate Pandora este protejat de numarul de senzori care ii detecteaza functiile cruciale, printre care se numara, de exemplu – senzorul de inclinatie laterala care este sensibil la incarcarea de furt de roti. Vehiculele moderne sunt in mare parte furate cu ajutorul dispozitivelor electronice care citesc codurile securitatii industriale.

Alarma auto Pandora previne masina de orice pericol datorita codificarii avansate, care protejeaza fiecare informatie sau comanda data de telecomanda sau unitatea de control. De aceea, masina dumneavoastra nu poate fi furata si, datorita modului de protectie activa – bruiajul sau tractarea sunt inutile. In acest mod Pandora transmite in mod constant informatiile in functie de numarul de canale si in cazul pierderii semnalului, informeaza proprietarul, porneste alarma sau pur si simplu blocheaza motorul. Sistemul de securitate Pandora este datorat complexitatii sale impecabile si puteti fi sigur ca veti gasi masina unde ati lasat-o.

Securitate algoritmica imbatabila
2x conexiuni CAN-BUS
Bypass incoporat pentru imobilizatorul original
Protectie impotriva cititoarelor de coduri
Securitate impotriva furtului de masini
Pozitionare GPS/GLONASS
Senzori de soc/inclinare/miscare incorporati